Aug. 17, 2022

Gong

Danes sem v dan zakorakala pod javorjem v družbi gongov, z Marjanom in Karmen.

Prvič sem se gongom pridružila nekaj let nazaj, na Ižu. Takratna izkušnja je bila precej intenzivna. Na tisti dopust sem šla z zavestjo, da želim pustiti neke stvari za seboj. Da se prepustim procesu zdravljenja. Med samo terapijo sem močno jokala. Zares so se čistila vsa čustva, ki vem, da jih nisem sproti predelovala. Tisto leto se mi je zgodil razhod, selitev, en kup nepotrebnih zadev.

Skratka spremembe, ki so močno vplivale name. Kljub temu, da so bile tukaj tako dobre, kot slabe spremembe, jih očitno nisem dovolj izrazila, predela, jih preživela.

V današnji izkušnji sem pričakovala podoben rezultat, jok, žalost, morda kakšno fizično bolečino, saj se zavedam, da so za mano precej težki časi, kjer je moja vibracija drastično padla.

Ampak ne. Seansa je bila odlična. Sprostila sem se do onemoglosti. Žalosti ni bilo, bolečine ni bilo... samo globok odmik v vase, kateri še me je dodatno okrepil.

Skratka, pokazatelj sami sebi, da sem v zadnji in zame najhujši, življenjski izkušnji bila precej močna, podprta, visoko vibrajoča. Sproti sem veliko predelovala, ko sem bila v sami izkušnji. Bili so meseci, ko sem bila precej žalostna, ko me je bolel trebuh, ko sem ves čas jokala. Tisti čas je bilo res hudo, ampak sem si dovolila, da mi je hudo. Sprejela sem to. Logično je bilo. Zato nisem zadrževala joka in žalosti. Sem jokala tudi pred otrokom, pred partnerjem. Prišli smo preko. Tudi otrok je bil zaradi tega podprt.

Nikakor ni izražanje čustev šibkost - nasprotno. To je moč, ki nas zdravi.

Vem, da velikokrat pišem o tem, ampak je izražanje čustev zares pomembno. Izrazite vse kar hranite v sebi.

Pri tem pa se še dodatno podpremo z raznimi orodji, ki nam bodo še ob tem dvignili vibracijo, ki jo bomo prenesli domov k našim ljubim. Pomirilo nam bo um, dobro bomo fizično pripravljeno in pričakujemo lahko mirno srce.

Sama lahko ponudim orodje joge, diha in meditacije, zato srčno vabim na podlogo.

Namaste